Dalmatinko Cup

Hotel Sveti Križ

Hotel Sveti Križ ponosi se izvrsnom uslugom koju osigurava svojim gostima. Uprava hotela i višejezično osoblje će se u svakom trenutku potruditi kako bi vam boravak kod nas bio ugodno iskustvo. Sveti Križ je novi, moderno dizajniran hotel s četiri zvjezdice, s prekrasnim pogledom na kristalno čisto Jadransko more i njegove plaže.
U neposrednoj blizini nalazi se crkva Sveti Križ. Smješten na sjeveroistočnoj strani otoka Čiova, hotel je okružen tipičnom mediteranskom borovom šumom te je mostom povezan s kopnom i gradom Trogirom, svjetski poznatom UNESCO-vom zaštićenom baštinom, obogaćenom bogatom poviješću.

Udaljenost između hotela i Trogira je samo 2,5 km, a zračna luka Split udaljena je 4 km.

Nudimo našim gostima različite vrste smještaja, uključujući sobe i apartmane, te mogućnost odabira punog pansiona, polupansiona ili noćenja s doručkom.

Hotel Sveti Križ organizira vjenčanja, konferencije i druge poslovne događaje te je dobro opremljen za spomenute prigode, s dvije konferencijske dvorane, restoranom, aperitiv barom u prizemlju, kao i koktel barom na plaži.

Hotel sadrži unutarnji i vanjski bazen, dvije saune, ali nudi i različite vrste wellness paketa, uključujući fizioterapiju s iskusnim terapeutima, kao i teniski teren.

DOSTUPNE SOBE / DOSTUPNI KREVETI / DODATNI KREVETI
57 soba
Jednokrevetne sobe
Dvokrevetne sobe / dodatni krevet
Apartman za 4 osobe / dodatni krevet

AVAILABLE ROOMSAVAILABLE BEDSEXTRA BEDS
57 roomsSingle roomx
Double roomExtra bed
Suite for 4 peopleExtra bed

 

Scroll to Top