Dalmatinko Cup

Kamp Stobreč Split

Kamp Stobreč Split je autokamp s četiri zvjezdice, smješten na samoj obali mora, u neposrednoj blizini grada Splita, od kojeg je udaljen samo 7 km.
Ovdje vas očekuje ugodan odmor u predivnom prirodnom okruženju, a kamp nudi smještaj u udobnim mobilnim kućicama, u gustoj šumi, nadomak mora. Uz to, nudi i razne druge sadržaje i aktivnosti koje će vaš odmor učiniti još bezbrižnijim. Možete uživati u sunčanju na jednoj od dvije šljunčane plaže koje su godinama nagrađivane plavom zastavom, rashladiti se u kristalno čistom moru, ili se opustiti u jednom od naših beach barova, a ukoliko preferirate aktivni odmor, možete koristiti usluge ronilačkog kluba ili teren za odbojku na pijesku.

Jedinstvenost ovog kampa je u tome što je okružen morem sa dvije strane, dok se s treće nalazi ušće rijeke Žrnovnice koja se ulijeva u more s lijeve strane kampa, djelujući kao prirodan rashlađivač za vrijeme sunčanih razdoblja i visokih temperatura.

Kamp Stobreč Split je idealno mjesto za opuštanje i uživanje u svim blagodatima jadranske obale, ali i za istraživanje kulturnih znamenitosti grada Splita koji je udaljen samo nekoliko minuta vožnje. Uživajte u bogatoj povijesti i arhitekturi grada Splita, posjetite Dioklecijanovu palaču, upoznajte se s lokalnom kulturom i gastronomijom.

Za sve one koji žele pobjeći od gradske vreve, ovo je savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u prekrasnoj prirodi. Ovdje vas čeka miran i lagodan odmor u jedinstvenom spoju prirode, koji će vas oduševiti. Rezervirajte svoj boravak u Kampu Stobreč Split i prepustite se čarima jadranske obale!

Scroll to Top