HomeSmještaj za djecu

DALMATINKO CUPHOTELSKI I PRIVATNI SMJEŠTAJ

U suradnji s iznajmljivačima Dalmatinko nudi smještaj po posebnim cijenama.
http://dalmatinko.hr/wp-content/uploads/2018/04/hotel_lav.jpg

Hotel Le Meridien Lav – Podstrana

Hotel sa 5* i u našoj ponudi ćete pronaći sve što jedan hotel ovakve kategorije može ponuditi. Nudi besprijekornu uslugu, fantastičan pogled i sadržaje koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Nalazi se u neposrednoj blizini Splita i terena na kojima se igra Dalmatinko cup.

http://dalmatinko.hr/wp-content/uploads/2018/04/hotel_salonapalace.jpg

Hotel Salona Palace – Solin

Hotel Salona Palace nalazi se u slikovitom gradu Solinu, 5 km udaljenom od Splita. Hotel se nalazi na samom ulazu arheološkog nalazišta Salone, glavnog grada rimske provincije Dalmacije te najvećeg antičkog grada na ovim prostorima. Hotel raspolaže sa 47 luksuzno uređenih i moderno opremljenih soba s balkonima, a do terena Dalmatinko Cupa je svega nekoliko kilometara.

http://dalmatinko.hr/wp-content/uploads/2018/04/hotel_plazaduce.jpg

Hotel Plaža Duće

Hotel Plaža Duće 4* je jedinstven i koncipiran tako da pruža maksimalnu udobnost. Svaka soba je pripremljena posebno pažljivo za svakoga gosta pazeći na čistoću, udobnost i opremljenost ponude sobe. Uz sve to osigurali smo vam i najbolji pogled kojeg možete imati. Svih naših 100+ soba je okrenuto prema moru!!! Udaljenost do terena na kojima se igra Dalmatinko cup je 14 km.

http://dalmatinko.hr/wp-content/uploads/2018/04/hotel_katarinadugopolje.jpg

Hotel Katarina – Dugopolje

Hotel Katarina nudi svojim gostima luksuz i potpuni mir. Naše sobe su prostrane i udobne, a gastro ponuda će Vas oduševiti. Raspolažemo sa 100+ soba i možemo primiti velike grupe gostiju. Hotel je idealan za sportski turizam, jer osim što nudi sve potrebne sadržaje za sportaše, u neposrednoj blizini se nalazi nogometni stadion.

http://dalmatinko.hr/wp-content/uploads/2018/04/hotel_zagreb.jpg

Hotel Zagreb – Split

Hotel je smješten samo 4,5 km od Povijesnog dijela Splita. Sa svojim izrazito velikim kapacitetom, urednošću, prostranošću,  dobrom pozicijom, vrlo pristupačnim cijenama i bogatim prirodnim okruženjem predstavlja dobru turističku atrakciju. Hotel ima 2 velike restoranske sale za 300 osoba, prima 389 gostiju i ima caffe bar za 300 osoba.

http://dalmatinko.hr/wp-content/uploads/2018/04/campgaleb_omis.jpg

Camp Galeb – Omiš

Kamp Galeb se nalazi u Omišu i izvrsna je destinacija za Vaš odmor. Naše mobilne Kućice imaju 2 ili 3 sobe, a sve imaju terasu i smještene su na pješčanoj plaži. Udaljenost do terena Dalmatinko Cupa je 15 km, a do centra Splita 20 km.

http://dalmatinko.hr/wp-content/uploads/2018/04/hostel_101dalmatinac.jpg

Hostel 101 Dalmatinac – Split

Design hostel 101 Dalmatinac se nalazi praktički u centru Splita, svega 10 minuta hoda do Dioklecijanove palače. Povezan je brzom prometnicom sa Solinom nudi nezaboravan ugođaj i svaka soba ima svoju priču usluga je besprijekorna, hostel nudi niz sadržaja za zabavu, a posebno ističemo besplatan playstation. Čitava usluga se zasniva na neposrednosti i fleksibilnosti udaljenost od terena Dalmatinko cupa je manja od 5 km.

http://dalmatinko.hr/wp-content/uploads/2018/04/hotel_dujam.jpg

Hotel Dujam

Hotel Dujam može Vam ponuditi komforne sobe, opremljene sa kupatilom i tušem, internet linijom, satelitskom TV i centralnim grijanjem. U našoj ponudistoje Vam na raspolaganju 33 dvokrevetne sobe i dvaapartmana. Našim gostima nudimo uslugu pranja i peglanja odjeće. Hotel se nalazi 5 minuta hoda od povijesne gradske jezgre i 5 km od terena na kojima se igra Dalmatinko Cup.

DALMATINKO CUP | VIŠE OD NOGOMETA.

All rights reserved © Dalmatinko Cup 2018. Design by mpprint