Dalmatinko Cup

Sunset

Dobrodošli u Hotel Sunset, čarobno mjesto za idealan odmor na jadranskoj obali. Smješten u slikovitom mjestu Podstrana, na samo 7 km udaljenosti od grada Splita, hotel nudi savršen spoj modernog i tradicionalnog, te ugodnog i opuštajućeg boravka.

Hotel Sunset raspolaže sa 17 elegantnih, prostranih soba, koje su opremljene svim modernim sadržajima. Neke od soba imaju prekrasan pogled na more, što će vaš boravak učiniti još posebnijim. Svaka soba u hotelu opremljena je s TV-om, klima uređajem, mini barom i vlastitom kupaonicom.

U hotelu se nalazi i restoran koji nudi ukusne obroke pripremljene od svježih lokalnih namirnica, koji će zadovoljiti i najizbirljivije nepce.
U neposrednoj blizini hotela nalazi se supermarket, što nabavu namirnica i drugih potrepština čini jednostavnom.

Plaža se nalazi na samo 10 metara udaljenosti od hotela i pruža prekrasan pogled na Jadran.
Uz to, gosti hotela imaju osiguran parking za svoje automobile, što će vam omogućiti da se opustite i bezbrižno uživate u boravku.
Zračna luka je udaljena 30 km.

Hotel Sunset je savršeno mjesto za odmor i uživanje u prekrasnom okruženju na jadranskoj obali. Uživajte u opuštajućem ambijentu hotela, rezervirajte svoj boravak već danas i doživite nezaboravan odmor.

Scroll to Top