Kamp Labadusa

https://www.labadusa.com/

ADRESA – Uvala Duboka bb, 21223 Okrug Gornji, Čiovo, Croatia

Kamp Labadusa nalazi se u južnoj uvali otoka Čiova u blizini mjesta Okrug Gornji, i prava je oaza iskonske i nedirnute prirode.

Odlična prometna povezanost (blizina zračne luke i autoputa) čini ovu destinaciju lako dostupnom.

Na samo jednom mjestu možete uživati u smještaju, hrani, piću, kristalno čistom moru i ljubaznosti domaćina.

U sklopu kampa nalazi se konoba u mediteranskom stilu, kamenih fasada s prostranom natkrivenom terasom s pogledom na more. Konoba nudi bogat gastronomski opus, s naglaskom na autohtonim dalmatinskom specijalitetima i maslinovom ulju iz vlastite proizvodnje. Naime, stabla maslina prostiru se cijelom površinom kampa i sastavni su dio parcela. Konoba je u već dugi niz godina, po ocjenama gostiju, u samom vrhu najboljih restorana na tom području. Ispod samog restorana, tik uz plažu, smješten je beach bar. Na plaži iznajmljujemo ležaljke, suncobrane, supove i ostale sadržaje za zabavu na plaži. Koncesionari smo većeg dijela uvale, dijela plaže koja se nalazi neposredno ispod kampa i ostatka uvale, odnosno 7.105 m2 kopnenog dijela, te dijela morske površine 15.569 m2. Kamp uspješno posluje od 2001. god, dakle, punih 20 godina, vođen prije svega ljubavlju i požrtvovanosti cijele obitelji, uz izuzetan trud i uspješno poslovanje, kamp se danas prostire na 25.000 m2, nudi smještajne kapacitete za šatore, te 12 kamp prikolica u koje se može smjestiti po 4 osobe. Prikolice su starije, ali imaju sve što je potrebno.

Stadiums       
Kaštel Gomilica (NK Gošk)Split Poljud (HNK Hajduk)Trogir (HNK Trogir)Vranjic (NK Omladinac)
Distance[km]Approximate time[min]Distance[km]Approximate time[min]Distance[km]Approximate time[min]Distance[km]Approximate time[min]
19,42332,1354927,531

DALMATINKO CUP 2020. SPONZORI I POKROVITELJI

ghetaldus_logo
ribola
dukat_logo
smoki_logo
kala_logo
algida_logo
btravel_logo1
jako_logo1
prvi treptac
sardina
marina kastela_logo
asinus
nautilus
ecoclean
hotel kastel_logo
hotel sv kriz_logo
nszsd
hns_logo
kastela_logo
tz kastela_logo
tz trogir_logo
grad trogir_logo
tzsplit_logo
sdz_logo
tz_sdz_logo
sdus_logo

All contents © copyright Dalmatinko Cup 2021. All rights reserved.